Sunday, July 4, 2010

Tamat hari minggu...

Bangun lambat. Meeting formasi kenduri dengan Pitos, Astec dan Ahn. Berbalah... Berpecah.. Sarapan bersama Dekontraksi dan Koi Cupin sampai zuhur. Topic sembang Asun tunang, kawen, awek, sportrim, keje, adibtocrate, shenzen, starbuck, astro. Adik gua call kate keta dia rosak. Repair dari zuhur sampai maghrib. Malam tengok Argentina kena belasah ngan Nazi ramai-ramai kat Al-malik Danau Kota sampai embun keluar.



Tamat hari Sabtu.



Bangun lambat. Sarapan bersama Pampas Triplet sampai zuhur. Topic perbincangan awek, tunang, perkahwinan pada kaca mata islam, pengertian nafkah zahir dan batin dalam islam, hubungan besan dan besan, mertua dan menantu, business tshirt worcup, vendor minyak dan gas, business tayar kapal terbang. Sambung borak di rumah sampai asar. Topic perbualan Ramunia tinggal nama, ketinggian ilmu dato harun din, mimpi sebagai selipar nabi, kerajaan langit ayah Pin. Malam makan nasi goreng udang jejantas.



Tamat hari Ahad.


Hari ni isnin.... Kena keje.

8 comments:

F A R Y N said...

isnin...huwaaaaaa :(

Nerzhul said...

ok

Im Single said...

faryn, apsal lu nangis?
nerzhul, ok.

ptos said...

lu punya part konfiden sampai bawak beg tue mmg gua tak boleh blah...nasib on the way..keh3

h a n i e said...

wa ade exam arini. ari isnin yg seronok!





T_T

ezam said...

wa maseh lagik choti....hari yg ke 8 hari ni.....

esok last choti...hahahaha

Im Single said...

ptos, gua igt dpt berenang ke tepian kat sungai muor.
hanie, gud luck!
ezam, suka hati je cuti. cikai lu! (esok gua nak mc)

Fikri: Kacaknya! said...

mana part lu blk JB?