Wednesday, July 14, 2010

Suruh awek gua cakap gua hensem

Susah jugak nak suruh awek gua cakap gua hensem...





Ape trick gua nak wat eh..
.

11 comments:

fika79 said...

pegi puji pelakon lelaki yg dia xsuka dpn dia,kemungkinan dia akn kata "ish takdela handsome xx tu,u lagi handsome",tp kemungkinan la kn...

Mimie.Candy Cane said...

lu ajak dia pergi habib jewel...

Fikri: Kacaknya! said...

Nak gua lontarkan pandangan ke der?

ezam said...

ingat salah belog tadik....

heade tu nampak dewasa sangat..hehhehe...

baiklah beg LV spesel edisen RM45k sure dia kata kamu kacak mcm datuk K!

h a n i e said...

lu tulih ats note...
"pakwe wa hensem lah!"
lu pas kat dia. suh dia baca kuat2.
setel masalah.

amecam?

Im Single said...

kak nat, bahaya.. itu boleh mendatangkan risiko cemburu.
mimie, kang dia kate pak habib yg nsem.
fikri, sila lontar. idea ko tak pernah tak bernas.

Im Single said...

ezam, nsem ke datuk k? rm45k bro...? sayang duit bai.. haha...
hanie, menarik! leh cuba. haha...

Anne Boleyn said...

haha setuju dengan 'hanie'

tulis kat note then soh die baca. selamat mencuba! :p

aripsamat.... said...

nanti malam pertama dia cakap la lu ensem...simpan kuku dulu...heheheh...sabar2

Fikri: Kacaknya! said...

Yang paling penting, lu kena jadi jadi hensem dulu der. Baru la awek lu selera nak ckp lu hensem.

Waka waka.

Gua cdg lu buat rambut jambul awning mcm dulu. Akak nasi lemak pewitt pon bole terpikat.

Im Single said...

anne, gua nak dari jiwa raga yang jujur ok....
arip, lu pkai kuku ke bro? jgn... bini lu ade latihan komando.
wiwin, rambut awning tu zaman nick carter. dah pencen dah diorg..