Wednesday, June 2, 2010

Persembahan terakhir president dan vice president



Video ini dirakam pada tahun lepas selepas gua pulang dari kerja tengah-tengah malam.

Gua ingin mengucapkan tahniah kepada Timbalan President, saudara Alcapone yang telah menemui cahaya cinta di hujung terowong kehidupan beliau. Hasrat beliau untuk meletakkan jawatan tidak dapat gua halang.

Gua ingin berkongsi rasa terharu dengan hasrat saudara Alcapone yang inginkan gua menjadi pengapit pada hari bersejarah beliau. Insyallah, gua sebagai President akan menimbangkan tawaran itu. Pengapit lagi........


Gua tengah emosi ni...



11 comments:

ezam said...

wakakakkakaka artis muncul dari toilet...


cayalah!!!!!

Im Single said...

ezam, gua igt nk nyanyi dari dalam jmban tu je.

Zie said...

o'oo..suka..suka...

zie miyau likes this

*xde tanda like lah kat cni..

Alcapone said...

Jasamu dikenang. Kelab kontemporari kita akan dibubar.

Im Single said...

zie, like kat sini aje sudey.. haha..
alcapone, kelab ini menyesatkan.

ptos said...

mel, lu kasi jalan r...gua dah lama x pegi johor nie (alasan)

Zaqyah Rezzaq said...

writing kau jenaka brutal, tapi writer nya comel-comel buah gitu ahaha.

Im Single said...

pitos, gua nak lantik lu jadi president boleh?
zaqyah, buah durian. ok la tu. hahaha...

Alcapone said...

Gua tengok nama blog dah tukar.
Gua sebagai sang mantan amat setuju jika pitos dilantik.

Im Single said...

blog ini juga mungkin akan ditutup tak lama lagi. sudah tidak releven.

ptos said...

mel, gua ingat nk baca qunut nazilah tolak request lu tue..