Sunday, August 22, 2010

"Yang ni tudung baru dik."

Gua pernah dengar nama Bawal 1, Bawal 2, Bawal 3, Bawal 4, Bawal Hitam, Bawal Goreng Kunyit, Bawal Goreng Tepung Kentaki.

Tapi tudung ni 1st time gua dengar....



"Yang ni tudung baru dik. Tudung 1 MALAYSIA..." Akak peniaga bumiputera Danau Kota berkata sambil membentangkan tudung rekaan terbaru.



Zaman Pak Lah dulu tak sempat nak cipta Fenomena Tudung Cemerlang Gemilang Terbilang.


13 comments:

ezam said...

zaman paklah tudung hadhari lah...

aripsamat.... said...

"okkkkkk!!okkkk!! ok tak tudungnya?"...sambil mengangkat dua jempol - gaya Adib (sila rujuk blog Prosper)

free said...

kejadah ko gi beli tudung?..

Anne Boleyn said...

salam.

lamanya tak datang blog ni. huhu

ehh~ tak jumpe lagi tudung 1 malaysia.. mesti meriah kan color nya. hehe :p

h a n i e said...

hoh?? tudung 1 malaysia???hahahaha...
wa tak pernah peduli pun pesen2 tudung. janji tudung..sudahhh..

rosemyn said...

mcm mana gayanya tudung tu? ada kaler2 bendera? ada bulan bintang segala ke? belang2? ekekekeke...

Zie said...

uit,jgn kutuk! ai pakai tau tudung 1 malaysia tuh..

hehe

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

berape lak hargenyer tu..
itu hari gua tengok satu tudung harga rm400.. tudung ariani ke hape ke tah.. pergh punya laa mahal..

shera said...

shamil,

ko sungguh lawak. beli tdg ngn bini lah tu :P

Im Single said...

ezam - ye ke? bukan tudung kj?
aripsamat - gigi lu lupa nak tayang.. Ok??? Ngeeee....
free - tak kan la gua yang beli. ngok..

Im Single said...

anne - batu dia warna malaysia la dik. cari kat danau kota. dataran merdeka tak jual.
hanie - tudung saji?
rosemyn - batu dia warna warni. kalu ade bulan bintang tu helmet F1 alex yong.

Im Single said...

zie - wah! u mmg up to date!
adzman - mak ai.. tu da harga helmet scooter tu.
shera - teman dia beli. hehe...

Nerzhul said...

tudung berjalur gemilang ke? pakai time merdeka ok la kot. hahaha