Sunday, February 1, 2009

Bom Fosfores

Terlentok menonton konsert amal kemanusiaan Palestine di Astro. Gempak shial Ramli Sarip. Sekali dia tarik, tersarip bulu roma gua. Mujur bulu hidung gua baru trim semalam...

Bengang tengok bini TPM. Cuba relate kan Palestine ngan rantai leher dia. Tak kacip... langsung...

Beratur tokoh2 korporat hulur cek replika untuk tabung Palestine. Bagus la korang, mudah2 dapat pahala dan double deduction for tax purposes. Yang kat luar tu nak kutuk2, macam la diorg bagi derma. Yang tukang terima check, biarlah amanah ye. Sian kat Palestine.

Tukar channel, Gelanggang Sultan Kelakar di Astro Prima. Bengang... Gua rasa nak hantar je bom fosfores kat rusuk Man Belon...

5 comments:

arip the next top model said...

tu la..sib baik man belon dah terkuar...

sheryshareehan said...

tak kacip tu ape?tak matching ke?

paiseh said...

lu ada hulur tak??
gua terang2 ckp takdak. hahahaha..!!

Im Single said...

arip: mungkin astro prima tu bukan man belon yang punya.
sherry: kacip tu minuman wanita, kacip fatimah. hehe.. ye dik, kacip tu matchin.
paiseh: gua hulur, tapi tiket karoke lagi mahal la. (malu)

ain fadzal said...

man belon dah keluor la dude.

tp, satu jek aku perasan betapa kacipnya rantai bini TPM ngan palestin. boleh buat derma tu.