Thursday, January 29, 2009

Isi sardin melekat atas seat

“Abang bukan tak suka Mawi tu, tapi majlis dia lebih2 sangat..”
“Majlis gilang-gemilang, tayang kat tv, siap berlakon2 lagi… tak payah la…”
“Abang rasa, Ina tu lebih nampak lembut orangnye. Cantik, jujur…”
“Awak rasa, sanggup ke Ikin tu nanti bangun pukul 4 pagi, sediakan sahur untuk Mawi?”
“Tengok je la tulah Sultan Johor nanti. Dah suruh jangan tinggal kan Ina, tinggal jugak…”
“Bukan nak doa yang buruk2, tapi nasihat Sultan tu ade betulnya…”

“Betul bang.. betul..” Gua pura2 mendengar sambil membersihkan sisa karipap yang berterabur dalam teksi abg Mat ni. Isi sardin melekat atas seat. Oh, shit...

8 comments:

arip the next top model said...

jodoh...maut..ajal...rezeki...sumenye di tangan yg Esa...:P...

zaidzali said...

mungkin jugak ekin tu tulang rusuk kiri si mawi

~flyo~ said...

salam
memang die hard fan ina itu abg mat ye

aim-a said...

hahahahha...karipap sardin mmg best :P

simpleteen said...

perhh,sedap tu karipap sardin...
tw,mmg mawi over pun..nsb kuda tu tak ngamuk time bunyi bunga api..

paiseh said...

hui.. vios mahal lu mana pegi??

Im Single said...

arip: tapi rezeki gua terpalit kat taxi dia.

zaid: mungkin tulang sardin itu pun melekat juga..

~flyo~: ntah la, dalam taxi tu dia pasang aircond.

aim-a: karipap sardin tu memang sedap. sila la bli di dataran myban. 3 rm1 je...

paiseh: gua naik taxi gi client, mls naik vios. dugong tak leh berpanas.

Im Single said...

simpleteen: bangga betul sedara kuda tu kan..