Thursday, January 22, 2009

Sabarlah nak…

Termenung menghadap kerja…
Gua ingat boleh tapau harini, tapi dapat instruction baru, tambah sample.
Hajat boss gua sampaikan ke client, muka client berkerut…
Bukan salah gua… gua makan gaji je…

Termenung menghadap handphone…
Masuk hari kedua dia tak balas message, call pun tak angkat…
Mungkin handphone dia masuk air, atau memang malas nk jawab…
Ade ke gua tersalah cakap, gua cakap cuma yg manis2 je…

Termenung menghadap siling…
Tiba2 teringat member2 gua yang amik micpa…
Dengar cite kerabat gua sumua sangkut, dah mual dan keciwa.
Sabarlah nak… (ayat macha)

Bosannye dok client sorang2. Ade jugak aku balik tengok wayang ni…

4 comments:

arip the next top model said...

aku pun dah hampir2 hilang sabar...manekah ingin kupergi???

paiseh said...

macha tu ayahanda lu rupanya?? hahahahahaa...!!

zaidzali said...

well dude - keep on bersabar plus try to be ikhlas - insyaAllah

zaidzali said...

hey buddy - aku tak usha tick lagi - tapi kena beli la - free punya tarak