Friday, February 27, 2009

Sinetron tersadis...

Ya... gua menjawab. Dukacita dimaklumkan, gua masih mencari2 jawapan untuk sinetron tersadis gua tahun 2009.
Terima kasih kpd semua ahli panel yang sudi berkongsi pengalaman. Bernas dan jitu idea korang tak kan gua lupa.
Juga kepada sahabat2 rumah yang sudi mendengar ulangan rakaman sampai jiran sebelah kiri terjaga lalu terqiamullail. Paiseh siap hafal tu, gua pun lupa2 leka. Prosper.. HP lu tu berharga lebih dari harga sport rim Ches.
Terima kasih kepada sahabat2 EY yang tak pernah jemu mendengar cerita happy saddy gua. Soalan Macha "habis tu sekarang macamne" yang tiada suggestion dan solution seperti pak arab auditor sengal.
Korang semua sahabat gua dunia akhirat (kalu korang masuk syurga sekali ngn gua la).
Kawen korang jgn lupa ajak.(paiseh, i doubt u, ekeke...)
Selagi singularsong terus beralun, selagi tu la Im Single. Sekian, terima kasih

7 comments:

arip the next top model said...

tahun 2009....banyakkan cerita gembira daripada sadis....gua syak tak lame lagi lu akan gembira...mari kite berpingpong

azrie hafiz said...

Sad in blog, Happy in substance. (FRS 69?)

faizalnayan said...

"""Soalan Macha "habis tu sekarang macamne" yang tiada suggestion dan solution seperti pak arab auditor sengal."""

Untuk apa memberi suggestion dan solution beriyer2 bcoz at the end of the day u n me know what would be the answer...so daripada memberi suggestion and solution yang tak mampu dilaksanakan..baik berdiam diri dan bertanya macammana..? pak arab auditor sengal, gua tak sengal beb...hahahaha
apa2 pun gua support lu...caiyok....

Im Single said...

arip: tak baik main syak2 weh.. ye, main lah pong2.
azrie: tak jive ke?
nayan: ko mmg la smart cha, gua ckap pasal bahrain ler...

mijie said...

lu dah usha awek kat EY jb?dunia belum berakhir.

paiseh said...

selagi tu Im Single.. selagi tu laa banyak dugaannya....?

Im Single said...

mijie: EY jb eh? xpe la.. hati gua dah kena kunci.
paiseh: lu single, byk dugaan eh paiseh? ekeke...