Thursday, February 26, 2009

Nak kencing...

Gua menghentak2 keyboard, button capslock. Saje, suka tgk lampu dia liplap2...
Kaki yang masih berstokin gua gesel2 kat meja depan. Saje, malas nk garu sendiri...
Amoi depan yang gua usha dah balik... Ah beng yang gua malas nk tgk tak balik2 pulak...

Nak kencing, tapi dah bosan kencing kat opis. Rindu toilet rumah yang serba daif tu.
Argh.. kencing kat umah la.

7 comments:

kay karim said...

kencing pun leh jadi cerita...
shamil, plz lah keep certain things to yourself only...

paiseh said...

toilet umah pun suka sangat sama lu... hahahaha..!!

NUR ILHAM ABDULLAH said...

heeeee....yarkss!!!

arip the next top model said...

gua pun slalu singgah toilet umah lu...gua suke decoration pengalas singki lu...kreatif maut

Im Single said...

kay: blog kan diari...
paiseh: kami saling mencintai
ahm: uweks.. bbbbluargh...
arip: rase macam dalam bar kan rip? ke konsert solo acccoustic.

kay karim said...

samel, u ckp concert solo accoustic kan...aku teringt plak, in which month i just cant remember, but this year lah jgk, there will be an accoustic concert at IB featuring OAG (since i think u r a big fan of OAG, as long as i can remember lah, skng tak tau lah plak)...perhaps, this might interest u kan...in ur down mood kan...erm...

Im Single said...

kay: dah tak layan O@G la wei.. Radhi semput nyanyi live. beli album mungkin ok la.