Sunday, January 2, 2011

Tribute Mini - Abam Paiseh

Gua dapat panggilan ketika gua sedang sakit perut nak buang air. Prosper call... Dia kasi tau pasal hal Abam Paiseh. Panjang lebar perbualan kami, sampai pejal najis dalam dubur gua.

Siapa Abam Paiseh?

Abam Paiseh bermain sudoku ketika Prosper sedang mengalunkan bacaan
berzanji di majlis khatan adik hanif


Abam Paiseh pernah hit di alam maya blognya "dekontraksi". Tidak siapa sangka peribadinya yang hanya kerap senyum, ketawa dan memaki, rupa-rupanya sangat berbakat dalam bidang penulisan, lebih-lebih lagi hal-hal merapu warga VWM.

Fenomena inipaiseh.blogspot.com hangat diperkatakan di twitter dan fewit.
Budget comel.


Namun begitu, sejak melancarkan album dikir barat sulung, blog beliau agak sunyi. Mungkin kerana beliau sibuk memenuhi jemputan menyanyi di kedai-kedai tomyam sekitar lembah kelang.

Poster Abam Paiseh mudah didapati di belakang menu kedai-kedai tomyam
sekitar jajahan YB Azmin Ali.



Prosper bilang, Abam Paiseh sudah bertunang. Gua memang dah tau dia nak bertunang pada tarikh 11.1.11. Saja lupa nak wish. Kalu gua wish pakai henset, macam awek-awek pulak.

Abam Paiseh bersama Mira Daihatsu. Eh... Mira Mirikel.


Bro,

Gua faham manusia ni adalah sejenis makhluk berdarah panas. Tapi ada satu lagi kategori darah, iaitu darah manis. Orang macam kita ni (eh... kita... hehe...) perlu pasang kelambu sebelum tido. Tapi kalu dah tidur lagu gini... gua tak tau la kelambu jenis apa yang ada dalam pasaran.


Sebelum tido, jangan minum todi.





Tahniah untuk Abam Paiseh. Lu gerek seyh!!!!



ps: gerek adalah bicycle.

12 comments:

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

abam paiseh tido cenggitu sebab dah tak muat katil single.kene cepat2 beli katil king!



kopipes--->
Tahniah untuk Abam Paiseh. Lu bicycle seyh!!!!

rosemyn said...

kongrets abam paiseh!!! wahhhh!!! conglehey...conglehey!!!

~ kena contact tokei manufacturer kelambu la kalo gini rope gaya tidonya...~

ARIPSAMAT said...

abam paiseh mmg cool...masih semangat turun bertangkis pada hari beliau didarah maniskan...salute sama abam paiseh....~xoxo~.hahahah

Zie said...

congrats abam paiseh..


songsang tido en.paiseh neh..


kabo ke paiseh,

"orang dok barat mu dok timur, orang dok mesyuarat mu dok gomol.."

tu, sesuai lah tu tido dok pesen dasar pandang ketimur..

hahah..jgn marah abam paiseh~

:P

rosemyn said...

baru wa perasan, certain2 angle, muka paiseh mcm khir rahman la plak... ngaaahahahahaa

Im Single said...

naddy - teori katil single lu ade bernasnya.
rosemyn - gua nk contact tokei jala.
arip - xoxo tu bukan ciummolot ke bro?

Im Single said...

zie - dia perlu belajar tido mengiring ke kiblat.
rosemyn - sebenarnya muka dia lebih mirip ariel peterpanponpinpinpun...

pari pari syurga said...

errr...errr... kalu gua kopipes gambar beliau, pastu buh kat dalam fesbuk buleh dak?

ade gaya kena maki tak nti?

Im Single said...

pari - setakat maki2 tu ape sangat. sila la kopipes. haha..

h a n i e said...

"pernah hit"
kahkahkah..dulu2 abam paiseh glemer hingga ade peminat fanatik..skrg.. hadooo..


hahahahahah..hai seh. congrats! :P

crsang said...

dah darah manis jadi cenggitu pulak yer..ke lu pun same?

Im Single said...

hanie - gua suspect jodoh dia pun dari datang dari blog.
chesang - gua tido sujud bro.