Wednesday, January 19, 2011

Mak ai!!! Takde sivik punya orang

Di suatu petang yang dingin, ketika gua sedang melayari fesbuk... Tiba-tiba...

PING!

Ade seorang dak pompuan nak chat ngan gua. Gua pun kelik.

Tanpa selawat dan salam ke atas nabi, dia memulakan soalan..



"Are you gay?"

Lepas tu dia off.




Mak ai!!! Takde sivik punya orang. Melontar jamrah sembunyi tangan.

11 comments:

Zie said...

rupanya nak tanye soklan are you gay???


hahaha

Im Single said...

zie - nak tanya takpe. tapi taknak tunggu gua jawab. cipet!

Nerzhul said...

lu ada letak pic ala² gay ke?

rosemyn said...

....errrr....

hohohoh....

loser pompuan tu! kalo laki yg tny gua faham gak tujuannya...

h a n i e said...

kl dia tunggu lu jwp..kompem dpt khutbah jumaat terus..hahaha

Im Single said...

nerzhul - takde kot.
rosemyn - mungkin dia saje tanya. haha..
hanie - walau pun hari ni hari kamis kan. haha...

crsang said...

Aku ingat kalu dia tunggu, dia pulak yang akan dapat soalan daripada ngko! Are you les?(contohnya)

ARIPSAMAT said...

are u?.....smash laju sembunyi raket...itulah gua

Kay said...

so r u????

Im Single said...

crsang - haha...
arip - gua sambut smash lu smbil sembunyi riak.
kay - wat der... of course im not.

Areef Ibn Naim said...

salam samel,

if berkelapangan, jom join contest di blog aku... tq!