Wednesday, September 1, 2010

Gua pun type kat status Cupin

"Kah Kah Kah! Babi Paiseh!" Gelak Cupin depan laptop Chezzo.

Gua yang kurius datang ke tempat Cupin sambil menggaru-garu ketiak yang baru dicukur licin. "Apsal bro?"

"Paiseh ni... Celaka. Hijack FB aku. Tulis status NAK PERGI KERJA KAT JALAN HAJI TAIB. Macam haram... Kah Kah Kah..." jawab cupin yang cuma berlenggeng dengan towel yang longgar menutupi punggungnya yang sekeping.

Tiba-tiba dia berlari ke bawah. Laptop kosong tanpa pengguna. Gaya kalut macam lupa bayar fitrah.

"Bro, gua pakai laptop jap!" Gua menjerit.

"Ok!" jawab si cupin dari bawah.





Hurm.... FB tak log out.


Gua pun type kat status Cupin.

NAK PERGI BERAK LA.....

9 comments:

paiseh said...

heh! ingat kan scene buka puasa saja kita jama'ie..
bulih ripit lagi nih~
kehkehkeh..

Zie said...

hahahahaa...

jaga2,kang si copin balas dendam kang...hahaha

h a n i e said...

pehh..manjang copin jd mangsa.. hahaha

rosemyn said...

daripada kat blog si paiseh, sampai blog lu, manjang si copin kena. hahahahah! mesti comel copin ni kan? sampai lu org geram...ekekekeke

ezam said...

jahatttttttttttttt!

pemetik bintang said...

ahaha!sian kat copin ;D

koicupin said...

--: aku suke komen yang " mesti comel copin niekan"

meh aku jawab: aaaahhh..dia mmg comel pun hahahh :D

Im Single said...

paiseh - bulih lagi. fb lu pun selalu tinggal tak berlog out.
zie - tak dapat la. haha..
hanie - dia kan sayur.
rosemyn - cuping dia comel doh..

Im Single said...

ezam - ngeh3x...
pemetik bintang - tu la. gua kesian gak.
koicupin - u mmg comel.