Thursday, November 19, 2009

Malu? Lu rase?

"Today i wanna go home early, i dont wanna work late la pakcik..." kata BurBird, senior merangkap senior incharge yang sudah tinggal hanya 1 seminggu hayatnye di firma perakaunan tempat gua bekerja. Dapat offer kat Singapore.

"Oh.. ok. Lets go home la. I everyday oso wanna go home early." kata gua, senior merangkap senior yang tak layak incharge untuk handle Bank yang tak berapa nak bersih ni.

Gua balik awal... tak tau nak ke mana. Gua jalan sorang2 kat Wangsa Walk Mall, shopping mall yang lantai dia tak berapa nak rata.

Untuk membuatkan gua rasa macam tgh berdating, gua window shopping sambil main sms ngn awek gua.

Type2... send. Sambil jalan.

Type2... send... Sambil naik tangga.

Type2... send. Sambil naik escalator.

Tapi gua tak naik.... Gua tersadung sambil tgn gua angkat nak bagi badan belen.
Silap escalator la....

Malu? Lu rase?

7 comments:

Dashing Days said...

gua rase lu malu....

niEna hailani said...

tak malu tapi muka tebal
n then control macho

♣ haNie ♣ said...

lu buat2 x malu smbil berlagak cool..
kan?

takkan terus lari balik rumah kot?
XD

chenta said...

muka terus merah..
heheheh

kay karim said...

lol

norhaliana said...

haha.. ko audit midf lagi ke? next time lepak the weld je! ;P

Im Single said...

dashin, malu itu umpama kain basahan gua.
niena, gua maintain tgk hp smbil pale geleng2 salahkan escolator.
hanie, lepas tu gua gi toilet.
chenta, tak tau lak merah ke tak.
kay, lal.
yana, bukan midf la. Es Em Eii..