Wednesday, November 11, 2009

Korang ade idea lagi best tak?

Apa yg anda akan lakukakan sekiranya anda mengantuk di dalam Training?

.

Kelik2 tetikus seolah2 kepalanya tasbih eletronik.


Tekan2 button capslock sambil menghayati lampunye kejap hidup dan kejap mati.

Kepak2 screen laptop seolah2 bermain dengan sayap rama2.

Dial no henfon sendiri pada calculator.

Sentuh2 screen seolah2 sedang bermain air di permukaan tasik.

.

Korang ade idea lagi best tak?

11 comments:

zie_kura2sakura said...

main game kat henfon...mane ade org lain tau...huhu


menyemak cket kat page ni ari ni..
sori tuan umah..

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

idea tu sume pon aku tak penah terpikir, nak idea lagi...sori takde.



dah kaya gamaknye main kepak2 screen laptop tu kan?

Im Single said...

zie: hanpon gua nokia3210 je.

naddy: xpe, laptop ni diinsurance.

kay karim said...

main r games kat FB..~

Fikri: Kacaknya! said...

Gua rasa sambil-sambil lu training, ada baiknya lu kenang-kenang balik awek lu.

Jauh lu tinggalkan tu.

Im Single said...

kay, gua tak pernah main game fb wei.
wiwin, thnks win. ssungguhnya aku tak pernah lupakan dia. wah, jiwang!

paiseh said...

turun pekena kopi tarik alimaju laa seround brader~

♣ haNie ♣ said...

conteng2 la kat mn yg sempat..
kata kreatif..


[diary wa penuh ngan conteng2..bkn minit ataupn info..hrp incek bos x check hahaha XD ]

dzul hafixi said...

main fm2010.. xbley?

Im Single said...

paiseh, alimaju pun gi training la.
hanie, mcm2 dah gua lukis atas kertas ni. katak, lembu, berus gigi.
dzul, gua tak layan FM.

otomen said...

training tu syok apa..kalau gue training tu cam honeymoon..pegang mouse sambil senyum beb..otak gua dah melayang ke UK..then ke Japan jumpa raksase..lunch hour baru balik malaysia utk mkn nasi...dalam 1 ari dh merata tempat g holiday...syok ooo...try ler..confem tkmo single lelama lagi...