Friday, November 6, 2009

Dekontrakseyh......

Maka bersabdalah Dekontraksi.....


"Gua dah penat sangat.
Gua nak rehat.
Kalu agak2 lama sangat takde entry, paham2 la tu.
Dah bungkus.
Tengok lah macamana.
Terima kasih. "


Sape la yang wat hal ngn dak umah gua sorang ni. Sampaikan makan wedges pun tak habis lately. Gua langkah jasad dia tido pun dia tak sedar.

Dia kate akan sambung. Gua tau, bukan lame mane. Alang kan berak pun tak leh tahan, ini kan pula berblog.

(jika anda tak faham post ini, anda tak tru blog believers)

6 comments:

syakinah saffarudin said...

ala lu pujuk r paiseh..gua ari2 bukak belog beliau tapi masih same same n terus same..gua sedih..sendu arghhh kot dalam bahase penjajah gua sobbing

Dashing Days said...

die gado ngn makwe kot.tu yg emosi breakdown tu..

zie_kura2sakura said...

salam..tumpang baca...

aim-a said...

taklame laa tu...emosi stbil update ler nnt...kan dah update tu..hihihi

aripsamat.... said...

gua pun sedih sgt...paiseh...pulanglah kejalan yg benar (berblog)....

macha_sezs said...

hahaha~

status beliau kat FB buat aku rasa nak bagi pelempang sedas kat mamat tu.