Tuesday, August 2, 2011

Penyakit "malas update" blog sudah menjadi-jadi

Gua melakukan ziarah ke blog-blog sahabat gua yang lain. Nampak gayanya penyakit "malas update" blog sudah menjadi-jadi di kalangan masyarakat setempat, lebih-lebih kaum kerabat VWM.


Nak kata alasan bulan puasa, zaman dulu-dulu pun bulan puasa dah ade, maintain je update.

Nak kata takde internet, rasanya semua ade internet di rumah, kecuali gua.

Mungkin dah tak jadi trend. Tapi Cekdet rajin je update blog dia.


Gua pun tak tau apsal tiba-tiba kompeni gua ni tak block blogpsot. Dulu bukan main. Rasanya dalam tuntutan BersihDuaPointKosong aritu takde pulak mention pasal hal ni.


Apa-apa pun gua ucapkan terima kasih kepada yang masih rajin menulis. Dapat jugak gua membaca ape yang korang merepek. Sekurang-kurangnya takde la gua gi main snoker kat kotaraya tu.

5 comments:

shukrin farahdiba @ ceklala said...

biasela bulan puasa..sume org mls nk update..ni pun update sehari sekali je hehe...selamat berpuasa :)

Nerzhul said...

gua pun dah malas tulis, rajin baca je. lu kene rajin tulis bagi gua baca..

hanie said...

wa malas update..sb wa skrg musim exam. ehem *alasan*



selamat berpuasa weh.

Im Single said...

shukrin - biasa lu update sehari byk kali ke. tu xde keje namenya. haha...
nerzhul - wokey bro. kalu gua rajin.
hanie - ko ni asyik exm je dari dulu.

ARIPSAMAT said...

biasalah...menulis dan bermain ping pong adalah selari...kadang2 rajin..kadang malas...hahahah