Wednesday, December 9, 2009

Erm........

Erm....

Gambar 1

Gambar 2


Gambar 3




.



Gua tak tau nak cite ape. Bz. So gua upload gambar je la k.
Ape kate lu orang bagi dialog kat 3 gambar ni. Make sure bile gua bace gua gelak k.




8 comments:

paiseh said...

gila. susah dow~

♣ haNie ♣ said...

nih level expert punya dialog..
xde yg senang sikit??

kay karim said...

dapat hadiah tak..wat lah pertandingan..mana leh nak wat dialog tp tak dpt ape..bg lah umah loan free ke..kete vios loan free ke...br lah kami bersemgt nak wat kan people??!!!

crsang said...

pic #1>

Shamil: i lupa a bawak laptop arini! boleh pinjam you punya?

Audit Ass # 1: cannot lo! i wanna do casting..try tanya may ling tu..

pic # 2

Shamil: pinjam you nye laptop kejap may! i want to update my blog lah..

pic # 3

-tiada dialog! (rupa-rupanya tuan manager shamil, memang bawak dia punya laptop. mmg macam tu kalo pala otok dah weng, x tido sampai pagi)

hahaha( sial gelak di sini)

mijie said...

Pic 1
Samel:Mung tengok gapo dio tuh kat PC tuh...Astagamak..

Alice Tan Abdullah:Huk Aloh,buat buat malu pulok..mari rapat sining kalu mung nak tengok

Pic 2
Samel:Menatang sungguh..ning lagi hebat dari R#Dtube.kalah ebook azrieng

Alice Tan Abdullah:Aku kabo dah ke mung...dok caye...

Pic 3:
Samel:Aku kate doh best.mari la lihat.Minah india ni pon suke

Minah India:Saya sgt suka.Padiyappa!

Im Single said...

paiseh, senang kan.
hanie, tu post baru. senang sket.
kay, pizza ade offer makan free. gua dgr kat hitz.
crsang, bwk adam mai. rindu weh..
mijie, sedap name alice tu. haha...

Fikri: Kacaknya! said...

Pic #1:

Samel: Eh, file i tertinggal kat sini eh?

Awek: Oh ye ke? Bukan dari semalam kat situ ke?

Samel: Pergh, tak boleh buat gurau sikit....

Im Single said...

Dialog sebenar...

Gambar 1:
Samel: Wat r u clicking? Im talking bout d physical file. Not the softcopy file
Ester: (still clickin)

Gambar 2:
Samel: U debit the Audit Fee Payable, u credit Payable to Samel.
Burbird: How bout me?
Samel: Ok la. U debit half from Payable to Samel, u credit Payable to Bird. Adui..

Gambar3:
Gua pun tak tau....