Wednesday, September 9, 2009

Satu Malaysia

Mula2... Satu Malaysia
Lepas tu agaknye... Satu Asia
Lepas tu agaknye... Satu Bumi
Lepas tu agaknye... Satu Bima Sakti


Kite sume Satu TUHAN. Kan senang...

Gua tgh tunggu mak bulan ni lahirkan anak bulan. Cuba teka jantan ke betina?

5 comments:

Dashing Days said...

ekot perut die nye bentuk aku suspek betina la..tp xtau la kalau khunsa..sciene tak brape nak cerdik dlu utk apply medic ^_^

adam hassan said...

tengku emran
(formerly known as A Shamil)

please chek your blog setting..

sbb gua x tau blog lu dah ada new entry ke lum..

atau lu mmg xnak kawan2 tau lu ada entry baru..

komen untuk entry niy, jgn la terlalu mengharap bulan akan beranak..sbb neil amstrong dah xlarat nak cucuk apa kat bulan

Im Single said...

dashing: ish, lu ni bidan ke? kalu perut lipat2 anak ape?
adam: gua pun tak tau la wei. rajin2x la check ye. haha..
neil amstrong cucuk bendera US je kan. lu pikir kotor la..

Dashing Days said...

kalo perut lipat2 tu perut lu la..

Im Single said...

cilaka lu.. tp tak bape nk salah jugak la. hahahah...