Saturday, September 26, 2009

Gua dah balik!

Seawal subuh gua sampai di perkarangan Villa Wangsa Melawati.

Rindu nak landing atas sofa yang ade tampal2.
Rindu nak guling2 atas tikar kayu sugi.
Rindu nak gelak kan dak umah yang tido mengigau.

Berjalan ala2 koboi menuju ke pintu rumah. Gua bukak pintu dengan rase gumbira, eksaited...

"GUA DAH BALIIIIIIK!"

Dong....... Opocot mak engkau!














Ni mesti kes tak tahan nk kencing la ni...
Gua nk check tingkat atas, kot2 ade gerabak LRT parking serong ini style ke...

11 comments:

kay karim said...

sape nye???

Im Single said...

mungkin....... man belon yang punye!

Dashing Days said...

ade style la cara parking mcm tu...berseni tol tuan punye ego..

Im Single said...

tu bukan ego ler....

paiseh said...

kecit ati gua baca komen atas ni~

syakinah saffarudin said...

itu scooter aso cina r weh..

Im Single said...

dashing, paiseh dah merajuk.
paiseh, jgn la kecik hati. buruk..
syakinah, bijak!

Dashing Days said...

gua memang failure hal2 bkaitan brand kereta moto nih..gua main redah je tu..ouh paiseh ke yg punye..senonoh jugak sahabat kamu nih ^_^

paiseh said...

dua kali gua kecit ati~

Im Single said...

motor paiseh punye elok parking kat lane kuning dekat bus stop, lu boleh pointing2 dia....
seyh, hati lu dah rupa pedal ayam ke?

Dashing Days said...

err..sorry la encik paiseh..xsangke kamu terase smpai hati dh jadi pedal ayam pula...encik samel..tlg g belanja die ..nak pujuk pon dh besar pjg..ape lah gunenye