Sunday, September 27, 2009

Gua cuma tak happy je

Gua dah janji tak nak sedih2, lagi2 dalam blog gua.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Gua cuma tak happy je.

10 comments:

faizalnayan said...

nape tak heppy kesian..lepak jom????

Dashing Days said...

aish...dlm mood raye pon leh jadi x happy ke..ko xdpt duit raye lagi or ko dh abes byk bg org duit raye?

Liliyuli said...

nape lak ko bersedih?

paiseh said...

rilek brader.. gua ada.
tak jadi tahun depan. kena tunggu lg 2 3 tahun~

Im Single said...

bapak lame lu n k tunggu lagi 23 thun seyh. gile ke hape?

♣haNie♣ said...

suh la paiseh belanja happy hour..
:P

Nabil Fizri said...

.
.
.
.
.
.
.












xtau.

Im Single said...

hanie: paiseh tgh pokai, baru lps svs keta.
nabil: ........ tau

niEna hailani said...

xhepi means sedih rite??

fad said...

tumpang 'sibuk' blh? tak heppi? still unheppi ke? samalah...gua pun tak heppi dgn idup gua...gua dolu2 dulu ceria, gumbira,ckp byk...skrg dan sejak agak lama dulu...gua pun seddiiihhh je dgn hidup gua? sbb apa? sbb idup gua tlalu byk kesusahan dan kesukaran dan penderitaan. org2 seangkatan gua, takdelah idup susah sgt mcm gua...
dan...puas sgt gua rasa idup menderita, puas sgt gua sabar...tp kesabaran gua lah yg telah 'menjerumuskan' gua kpd kesedihan dan ketidakgumbiraan gua...tapi luaran gua, gua buat2 heppi la...'dalam' gua..tuhan je tahu...
anyway bro, harap2 u blh overcome kesedihan u...
hidup mmg dugaan, hidup mmg cobaan...