Tuesday, January 5, 2010

Steady di awal pagi...

Layan teh tarik ngn roti canai kat mamak depan opis. Arini smpai awal, sbb tido kat opis. Gua makan smbil gentel2 taik mata yg tak gugur mase gua shower tadi.

Ramai orang lalu lalang. Ade yang jalan2 cari seat duduk. Ade yang makan2 bangun jalan.

Tiba2 ade sorang mamat ni... Dia terpandang gua, gua pun terpandang dia. Dia tgk baju dia, gua tgk baju gua.

Lepas tu dia cari seat jauh2 dari gua. Gua smbung hirup teh tarik.

.

Kami masing2 wat muka steady, walaupun baju kami same.

8 comments:

H.A.N.I.E said...

alah..setakat baju sama apedehal..
tu staff Mydin pakai bj pesen sama hari² relax jek..

Im Single said...

kalu baju plain xpe. ni bju lawa kaler2 gua pakai arini pun ade same, pekes?

H.A.N.I.E said...

lu pakai baju mende kaler2 nih. nk g main boria ke ape ni?

paiseh said...

sepender lu tukar tak..? bersepah je kat bilik ni~

Im Single said...

paiseh, tolong sidai kat tingkap ye. kasi angin sikit.

zie_kura2sakura said...

paiseh & i'm single:

wut is going on between both of u guys????


ekekee

azrie hafiz said...

owh, tempat kejer di klcc tower 2 ke tower 1?

Im Single said...

kura, dia nk cari gadis yg pndai jahitkan boxer batik.
azrie, cepat je dapat info... info anda tak lengkap. mtk maaf. haha..