Wednesday, October 21, 2009

Gua masih demam... Masih menggigil...

"Bile balik kl?" mbr gua.

"Malam ni..." gua

"Malam ni? Dah lewat malam kan. Balik sorang ke?" mbr gua.

"Haah, sorang la kot. Nak balik ngn sape lagi." gua

"Hurm.... jaga2 tau kat highway Pagoh. Haha..." mbr gua.

"Nape? Alahai, dah biasa balik malam la. Xde apa..." gua.


.
.
.
.
.
.

Sekitar jam 2 pagi
.
.
.
.
.
.
.

Ape yang gua nampak, gua je yang tahu.



Samada bende itu betul atau tidak, Tuhan saje yang tahu.



Mereka cerita tentang hal2 mcm gini, mmg bukan style gua.
.
.
.
.
.

Gua masih demam... Masih menggigil...

4 comments:

kHa!Sa said...

mind setting je semua tu..=P

♣haNie♣ said...

lu ade pandang blkg x?

:P

Dashing Days said...

aish..btol ke leh smpai jadi demam.? dasat gak kes lu nih..

Im Single said...

kha!sa: ya allah, kau bawak lah ape jua jelmaan makhluk halus mu kehadapan KHa!Sa. Agar dia tahu bahwa kami manusia hidup bersama dengan makhluk ciptaan mu berkongsi taman dunia ciptaanmu. Amiiiiin.. (ha.. amik kau)

hanie: tak berani bai....

dashing: duk dalam selimut je.....