Sunday, August 16, 2009

"at least clinic saya kaya jugak.."


Gua dah keje hampir 3 tahun kat firm gua ni, rase nye tak pernah gua demam.
Dulu mase final year kat Uni pun gua rase gua tak pernah demam.
Kalu ikut perkiraan sampoa, hampir 4 tahun gua tak dikurniakan nikmat demam.
Tapi bile sibuk paper sembang pasal selsema 'H' wan 'N' wan ni, gua rasa mcm gua nk demam.

Gua batuk terkokol-kokol...
Sakit tekak bukan main. Bercakap dalam phone pun pakai suara Yusof Taiyob.
Badan bisa.. tegal tak biasa..
Tekak gua terasa lawyer sharie..

Gua jumpe Doc...

"Awak tak demam. Jangan risau. Tp ambik ubat2 ni, at least clinic saya kaya jugak.."

Alhamdulillah~

5 comments:

Liliyuli said...

batuk je tu..
doc tu tak mau mengalah pada saingan...hahaha

kay karim said...

setelah lame tak demam...
akhirnye amat samel lupe dah demam tuh cam ne rs nye ye???

p/s: get well soon..rerajin makan ubat...

paiseh said...

kayap lebih kronik drp batuk.

Im Single said...

liliyuli: sbg doc, dia kena tau selok belok biz. kire pndai le tu.
kay: trimas. sudah baik.
paiseh: mlm ni tlg sapu ubat lagi ek. trimas!

Ikhmal & Izzatul said...

Mak Aih.
Demam batuk je fees sampai RM45..
ko curi MC sehari dua ker