Thursday, May 28, 2009

Kot ye pun ManU kalah....

Gua takde la hardcore fan mane2 team. Tapi kalu Johor Pasir Gudang main, kadang2 nk jugak tau result nye.

Tapi gua kurang gemar ngn fan2 bola yang layan bola dengan emosi. Mcm la korang ade datang bulan nk suruh gua faham perangai senggugut korang.

Kot ye pun ManU kalah, jangan la smpai robok kasut kite jadi mangse. Camne gua nk display kunci keta gua yang berantaikuncikan Chelsea tu..

10 comments:

kay karim said...

erm...?

aim-a said...

paiseh sepak sampai roboh? giler horror gobok kasut korang...huih!!

miSz.haNie said...

rak kasut cenggitu??
haihhh...
mmg horror gile la..kn aima..
hahahahaha!!

StingRay said...

itu rak kasut ke runtuhan gempa bumi tuh?

kay karim said...

beli lah baru...tak der bp hinggit pun...

Im Single said...

aim-a:tu baru gobok kasut. nnt aku hantar gmbr peti ais, sangkar wonderpet dll.
miszhanie: plz copy and paste and read above statement.
stingRay: tanya paiseh. dia yg ade kat umah.
kay: cenggitu la baru cara...

[Q.e.M.a] said...

uish~
horror ni bro..
sape pnye angkara nie

~0~ said...

ganaz gile...man u fan....
nasib baik aku aku bukan man u fan

Im Single said...

qema:ntah, myb anjing jiran kitorang punye kerja la ni..
~o~: camne nak sebut name lu ni.. Oooo..

paiseh said...

bukan kerja gua laa weyh!!
malam tadi ribut taufan.. sos tumpah melanda..